Вертоліт Мі-2 Харківського університету Повітряних сил зазнав аварії, є загиблі

Під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2 Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Про це повідомляє навчальний заклад, передають Патріоти України.

"Родина університету зазнала непоправної втрати - екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України. Командування університету та військової частини всебічно сприяє детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події.

"До оприлюднення результатів розслідування просимо утриматись від припущень та коментарів, з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм", - додали у навчальному закладі.

Незручна для декого правда: Хто й кого насправді годував у СРСР і куди йшли відібрані у громадян гроші

неділя, 1 вересень 2024, 23:40

У своїх імперських амбіціях Росія в особі своїх чиновників любить розповідати, як годувала в часи СРСР решту республік і якими благами їх обдаровувала, за що буцімто досі потерпає від збитків. Але чи насправді це було так? Розібратись з питанням виріши...

Газ, електрика чи дрова: Ось на чому вигідніше зимувати українцям

неділя, 1 вересень 2024, 23:25

Як підготуватися до складної зими й обрати найвигідніший варіант для опалення? Ця дилема нині актуальна для переважної більшості українців, передають Патріоти України. Через знеструмлення багато хто шукає альтернативні джерела електроенергії (генератор...