Вертикальна інтеграція: У Києві поліцейські входили до складу банди квартирних злодіїв

Підозрюваним можуть обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Прокуратура Києва повідомила про підозру у вчиненні квартирної крадіжки 5 особам, 2 з яких – чинні співробітники поліції. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури, передають Патріоти України.

Підозрюваним можуть обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За інформацією прокурорів, у травні 2020 року двоє співробітників поліції змовилися з трьома особами грузинської національності.

Спільними зусиллями вони організували і здійснили проникнення зі зломом у квартиру жителя столиці, звідки викрали $13 тисяч. Ці гроші зловмисники поділили між собою.

Правоохоронцям вдалося вийти на слід злодіїв. Усім учасникам банди повідомили про підозру. За місцями їхнього проживання провели обшуки, під час яких виявили набір відмичок та спеціальний інструмент, за допомогою якого злодії проникли в житло громадянина. Досудове розслідування проводять співробітники ДБР за участю департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, оскільки підозрюваними виявилися правоохоронці.


А ви в списку ухилянтів? Законослухняні українці виявляють себе в електронній базі осіб, які розшукуються ТЦК

вівторок, 21 травень 2024, 16:25

Після того, як Міністерство оборони запустило мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів, в якому можна оновити деякі дані дистанційно, без походу до ТЦК та СП, стали з'являтися певні питання, пов'язані з функціо...

Цинізму не позичати: Росіяни відмовилися передати останки воїнів ЗСУ, - Координаційний штаб

вівторок, 21 травень 2024, 15:42

Російські окупанти цинічно блокують обміни полоненими та відмовляються повертати до України тіла загиблих захисників. Як передає Zn.ua, про це повідомив керівник Секретаріату Координаційного штабу Богдан Охріменко. За його словами, росіяни вкотре ігнор...