Весь проліз, а вуха - ні: Перехожий врятував кролика, який опинився у несподіваній пастці (відео)

Довгі вуха - це гарно, але не завжди зручно.

Зимовий Ванкувер. Фото: соцмережі.

На одній з вулиць в канадському місті Ванкувері в несподівану пастку потрапив дикий кролик, який шукав їжу біля сміттєвих контейнерів і не зміг пролізти під сітчастим парканом. На щастя, йому на допомогу прийшов випадковий перехожий. Кумедне відео опубліковано в Telegram-каналі Mash, повідомляють Патріоти України.

Як видно на знятих кадрах, пара кроликів шукала собі прожиток біля смітника. Раптом, чогось злякавшись, тварини почали тікати з вулиці, намагаючись пролізти під низьким сітчастим парканом. Одному з кроликів це вдалося без особливих проблем, а його товариш застряг, зачепившись довгим вухом за огорожу.

На щастя вулицею проходив перехожий, який підоспів на допомогу кролику. Тваринка спочатку ще більше злякалася, а потім завмерла в очікуванні, коли її вухо звільнять з чіпкої пастки, вдячно косячи оком на свого рятівника.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...