Весь світ за нас! 61-річний щотландець приїхав до України, щоб приєднатися до боротьби з росіянами (відео)

61-річний дідусь із Единбургу (Шотландія) приїхав до України, щоб приєднатися до боротьби проти російських військ, пообіцявши зробити все можливе, щоб врятувати зруйновану війною країну від армії Володимира Путіна. Про це повідомляє The Mirror, передають Патріоти України.

Він заявив, що ніхто не знав про його рішення. На відео, опублікованому в мережі, видно, як Роб Грейді одягнений у бронежилет, камуфляж і тримає в руках автомат.

Поруч із двома українськими бійцями 61-річний будівельник сказав: "Мене звати Роб. Я 61-річний дідусь із Шотландії. Я приїхав до України, щоб допомогти Україні боротися з росіянами".

Роб з Единбурга продовжив у своєму відеозверненні: "Я зроблю все, що в моїх силах, щоб врятувати Україну від Путіна. Хто-небудь у світі, будь ласка, допоможіть Україні. Їм потрібно, щоб усі допомагали. Волонтери, будь ласка".

Автомобілі, які стоять на обліку у ТЦК, заборонили переміщати до інших областей: Нюанси нового закону про мобілізацію

неділя, 19 травень 2024, 6:42

ТЦК отримають дані від МВС стосовно автомобілів у власності підприємців та громадян для виконання ними військово-транспортного обов’язку. Крім того, для керівників підприємств введуть частковий наряд щодо передачі транспортних засобів. Переміщувати авт...

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...