Весело проводить час із українкою: Кіркоров обманом полетів до США, росіяни обурені

Скандальний путініст Філіп Кіркоров розлютив росіян черговою витівкою. Артист, який так активно підтримує повномасштабну війну РФ проти України, полетів до США. Мало того, він публікує фото з українкою, зазначають Патріоти України.

Кіркоров гуляє зі співачкою Анною Asti, яка зрадила Україні. Вона не висловилася проти повномасштабної війни і продовжувала виступати в РФ, коли російські військові бомбили і продовжують бомбити наші мирні міста.

Росіяни лютують через вчинок Кіркорова. По-перше, вони вважають, що путіністу не варто дружити з українкою, навіть якщо вона і зрадила своій країні. По-друге, росіяни вкотре зіткнулися з тим, що артисти, які вселяють їм любов до РФ, насправді люблять лише себе і свої гроші. Як би Кіркоров не підтримував путінську агресію, проводити відпустку він все одно хоче в США і спокійно виїжджає за кордон.

До слова, Кіркоров навряд чи зважився проїхати в США зі своїм російським паспортом. Раніше стало відомо, що на путініста можуть накласти нові санкції, через що він не зможе відвідувати інші країни. Однак ще вчора адвокат Кіркорова заявив, що його підопічний абсолютно не боїться відвідувати США, навіть враховуючи чутки про можливі санкції. Як повідомляють російські ЗМІ, цього разу Кіркоров потрапив до США обманом.

"Як Філіп Кіркоров в'їхав в Америку в розпал санкційних обмежень? Активісти з "Нового російського слова" впевнені, що є тільки один варіант зробити це: за болгарським, а не за російським паспортом - там інша транскрипція імені, яка не збігається з транскрипцією в базі прикордонників", - вказали в одному з Telegram-каналів.

Сам Кіркоров не відповідає на негативні коментарі росіян. Судячи з усього, йому абсолютно плювати на критику. А ось його фанати, які сліпо вірили словам путініста, в черговий раз можуть переконатися в тому, що російські артисти люблять РФ лише на словах і просто насміхаються з тих, хто їм вірить.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...