"Веселого Нового року!": Олімпійська чемпіонка встановила верхівку на ялинку ... ногою (відео)

Крім «золота» Олімпійських ігор, Бірюкова також є чемпіонкою Європи, багаторазовою переможницею Кубка світу і дворазовою чемпіонкою Універсіади в групових вправах.

Олімпійська чемпіонка Ріо з художньої гімнастики Віра Бірюкова продовжує вражати своїх шанувальників чудесами розтяжки. Цього разу 22-річна росіянка розмістила в своєму Instagram відео, на якому вона без проблем наділа верхівку на ялинку ... ногою, передають Патріоти України.

«Коли ялинка і господиня співпрацюють. Вишенька на торті, ой, вибачте, верхівка на ялинці побажала мені щасливого Нового року, і за традицією, ну знаєте, як б'ють келихи на весіллі в деяких звичаях, після того як вип'ють шампанське, радісно кинулася з висоти, як ніби сп'яніла від щастя і ... Що сталося з верхівкою внизу?» - підписала дівчина відео.

До речі, раніше Бірюкова поділилася ще одним забавним відео, продемонструвавши, як вона допомогла хлопцю, потримавши ногою в розтяжці капот машини. «Коли хлопці не можуть обходитися без дівчат. Правда чи міф?» - написала спортсменка під роликом.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...