Веселилися, але щось пішло не так: У Росії через новорічний салют спалахнув багатоквартирний будинок (відео)

У російському Новосибірську новорічний салют потрапив до житлового будинку – залпи феєрверку залетіли на балкони однієї з багатоповерхівок. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ РФ, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомленні, піротехніку неправильно встановили – салют потрапив до квартир на 6 та 10 поверхах, у результаті чого виникла пожежа.

За словами мешканців будинку, салют запустив чоловік з дитиною, в якийсь момент установка завалилася на бік і почала стріляти по будинку, вогонь пошкодив речі у квартирах. Чоловік втік з місця події.


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...