Весілля покажуть по ТБ: Звільнений з російського полону український моряк одружується в останній день року

Андрій Ейдер зробив пропозицію коханій ще у госпіталі.
Андрій Ейдер із нареченою. Фото: соцмережі.

Наймолодший з українських моряків, які були звільнені із полону, Андрій Ейдер вирішив одружитися в новорічний вечір, 31 грудня 2019 року. Торжество покаже в прямому ефірі один з центральних українських телеканалів, а пройде воно прямо в центрі столиці України - на Софійській площі, передають Патріоти України.

19-річний моряк, який відновився після важкого поранення, зробив пропозицію своїй обраниці Марині ще в госпіталі, відразу після повернення з полону. Кільце ж для дівчини моряк попросив купити своїх батьків через адвоката ще раніше - за чотири дні до звільнення.
Нагадаємо, 7 вересня в рамках обміну утримуваними особами в Україну з РФ повернулися 24 українських військовополонених моряка і 11 політв'язнів.
Джерело: Факты

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...