Весільний фотограф, який пройшов у Раду, розповів, чи залишить досі основну роботу

Весільний фотограф із Запоріжжя та новообраний народний депутат від "Слуги народу" у 77-му виборчому окрузі Сергій Штепа не виключає, що продовжить фотографувати після обрання до Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

За словами Штепи, можливо, він продовжить фотографувати після того, як стане депутатом, «але це вже буде просто для себе, у свій вільний час». «Це моє хобі. Я також граю в шахи і продовжуватиму грати у вільний час», - пояснив нардеп.

Штепа запевнив, що йде в парламент не для того, щоби заробляти гроші, «а для того, щоби дійсно щось зробити для країни, хоч може це і звучить якось пафосно». «У мене було безліч можливостей поїхати в Європу або ще кудись далі і заробляти там значно більше, ніж тут. Мене навіть запрошували. Але я хочу жити в Україні і тому йду на це, іду в парламент», - запевняє Штепа.

При цьому весільний фотограф пояснив, що насправді не заробляв 1300 гривень за годину, як про це пишуть ЗМІ. «Це ціна дня роботи», - пояснив Штепа і додав, що фотограф лише знімає годину, а потім обробляє світлини ще п’ять годин. «Тобто, зарплатня, яку нам приписують, вона не є реальною, вона значно менша», - переконує фотограф.

Також Штепа зауважив, що «останній рік не займався фотографією як роботою, це було лише хобі», а після обрання депутатом йому «ніщо не забороняє взяти камеру і фотографувати якийсь гарний пейзаж».

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...