Весільний фотограф міг би зробити проникливий фотосет: Як звичайний водій став депутатом Ради - історія, що шокує

Журналістка Соня Кошкіна розповіла про те, як одним з народних депутатів від партії "Слуга народу" став звичайний водій. Про це вона написала в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За словами журналістки, в неназваному мажоритарному окрузі на заході України був кандидат, який регулярно перемагав на виборах.

"Мажоритарний округ, який завжди. У всі часи. При всіх правителях. Вигравав місцевий діяч-контрабандист. Все у нього там було схоплено, за все - заплачено. Кого тільки не виставляли проти: опозиціонерів, таких же (як він сам) корупціонерів, патріотів, ідіотів. Кого завгодно. Всякого опонента він або купував, або залякував, або калічив (були і такі випадки, так). Коротше, ніхто проти цього "князька" рухатися не хотів. Елементарно: зі страху", - пише Кошкіна.

У той же час, у місцевих членів партії "Слуга народу", як стверджує журналістка, було розпорядження закрити всі мажоритарні округи своїми кандидатами. Однак висуватися нібито ніхто не хотів. В результаті подані були документи водія одного з регіональних лідерів партії, який вибори несподівано для всіх виграв.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...