Весна поборюватиме зиму: Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на 28 лютого

У вівторок, 28 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці пануватимуть опади, вдень в більшості областей без опадів, повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці в Україні, крім північних та північно-західних областей, невеликий сніг, на півдні та сході з дощем, у східних областях помірні опади; вдень без істотних опадів.

На Прикарпатті, у центральних та східних областях на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер пануватиме північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі фіксуватиметься на позначці 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла. Виключенням стане Закарпаття, де очікують до 9°.

У південній частині країни вночі буде від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла

В Криму температура коливатиметься в діапазоні 9-13°.

В Карпатах вночі очікують 5-10° морозу, вдень близько 0°

У Києві та області 28 лютого буде хмарно, з проясненнями, але без істотних опадів.

Швидкість північно-західного вітру становитиме 5-10 м/с.

Вночі на території області температура складатиме 1-6° морозу, а вдень 0-5° тепла. У Києві вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

Це був грандіозний центр розваг 1960-80-х для дітей, молоді та їхніх батьків: Ось яким був київський Гідропарк у час свого першого розвіту. Фотонастальгія

субота, 18 травень 2024, 9:32

Гідропарк замислювався як провідний осередок розваг та відпочинку столиці УРСР. Тому влада не шкодувала коштів, зокрема валюти, щоб облаштувати атракціони кращими імпортними зразками свого часу. До Діснейленда було далеко, але багато в чому це вдалося

Кузьма мав неймовірно гостре почуття справедливості: Під час евакуації пораненого смертельне ураження отримав наймолодший з «Госпітальєрів»

субота, 18 травень 2024, 9:23

Олександр Кучерявенко надавав домедичну допомогу від початку вторгнення, останній рік — у складі добробату «Госпітальєри». . 17 серпня Сашкові мало виповнитись 22 роки. Після закінчення школи він вступив в університет на лікаря-фізіотерапевта, але кин...