Весна швидко набирає обертів: Синоптики уточнили прогноз погоди на 21 березня

У вівторок, 21 березня, погода буде хмарною, але з проясненнями. У деяких регіонах очікується дощ. Температура в Україні коливатиметься від 1° тепла вночі до14° вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У західних, вдень місцями і в північних та центральних областях сьогодні випаде невеликий дощ. На решті території – без опадів.

Вітер переважатиме південно-західний, а на заході країни північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 1-6° тепла, а вдень прогріється до 9-14° вище нуля.

У Києві та області сьогодні також буде хмарно з проясненнями. Опадів не очікується, лише місцями по області вдень піде невеликий дощ.

Вітер пануватиме південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура по області вночі становитиме 1-6° тепла, а вдень підніметься до 9-14° вище нуля. У Києві вночі очікується 2-4° тепла, а вдень стовпчики термометра покажуть 11-13°.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...