"Весна в Україні дебютує поривчастим вітром та опадами": Синоптик дала детальний прогноз на найближчі дні

Весна дебютує поривчастим вітром в Україні, періодичними опадами та коливаннями температури повітря. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Сьогодні пройдуть невеликі опади, завтра, 2-го березня, вони більш ймовірні ввечері на Сході та північному сході України. Карта 1.

Потім помірні опади заявляться 5-го березня у північних, західних та почасти центральних областях.Проте все ж перша половина тижня побуде в Україні без якихось серйозних опадів.

У вівторок західний вітер буде галасати, схиляти гілки дерев на свій весняний бік, замахуватися на білборди і веселити пташок - рвучкий, із сильними поривами.

Температура повітря у денні години завтра очікується в межах +4+8 градусів, на Сході та північному сході +1+4 градуси, на Заході буде найтепліше, +6+12 градусів.

У Києві 2-го березня опадів не передбачається, поривчатий західний вітер. Вночі близько нуля, вдень у вівторок +4+5 градусів. У середу-четвер у Києві приємно потепліє (карта 2), а впродовж 5, 6, 7 березня похолодає.



ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...