Лихий знак? У Києві на фото потрапила природна аномалія, українці бурхливо реагують

У Києві жителі помітили чергову природну аномалію. Надворі жовтень, а в центрі столиці на всю цвітуть каштани. Незважаючи на те, що під деревами вже лежать плоди каштана, на гілках видніються красиві квіти. Фотографії природної аномалії опублікувала на сторінці в Facebook Ольга Шевельова, передають Патріоти України.

"Каштани на Хрещатику. Сьогодні", - підписала вона знімки.

В коментарях українці відзначили, що все це відбувається через глобальне потепління.

  • Клімат міняється у бік потеплення, і це не глобальне потепління, а черговий цикл. Рослини цвітуть при режимі сонця 12/12 (весіннє/осіннє рівнодення). Саме з цієї причини частина рослин цвіте навесні, а частина восени.
  • Хворіють каштани.

Відзначимо, що також квітучі каштани помітили в Голосіївському районі столиці. Знімки дерев опублікувала у соцмережі Олена Жукова.

Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...