Ветеранів зустрічали оваціями: У Києві відбувся Марш захисників (фото, відео)

У Києві відбувся Марш захисників, в якому взяли участь ветерани війни на Донбасі і громадські активісти. Як зазначає "Укрінформ", захід зібрав кілька тисяч осіб, передають Патріоти України.

Учасники ходи пройшли від парку Шевченка до Майдану Незалежності. На місцях чергували поліція і медичні бригади.

Також були сформовані окремі колони з активістами, які одягнені у футболки з портретами обвинувачених у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар.

Під час ходи люди скандували: "Дякую!", "Герої не вмирають!". Учасників маршу зустрічали оваціями.

На чолі колони несли портрети загиблих воїнів. Деякі військовослужбовці пересувалися на інвалідних візках. Учасники ходи запалили фаєри на Майдані Незалежності.

Також окремою колоною пройшли представники політичних сил. Так, в заході взяли участь лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко з дружиною і колишній секретар РНБО Олександр Турчинов.

Серед учасників був помічений і ексголова Державної митної служби Максим Нефьодов, а також кандидат від партії "Голос" на виборах мера Києва Сергій Притула.

Джерело: Обозреватель

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...