Ветеринари дуже сміялися: Жінка знайшла у собаки "страшну хворобу" та без вагань заплатила за обстеження (фото)

Жінка виявила на грудях улюбленого песика дивне ущільнення і в паніці кинулася до ветеринарів. Вона без роздумів заплатила за обстеження 200 доларів, але у страшної хвороби виявилася дуже проста причина, повідомляють Патріоти України.

Про ганебну помилку господиня французького бульдога на ім'я Аполлон розповіла в TikTok від його імені. "Сьогодні вранці мама витратила 200 доларів у ветеринара, тому що знайшла у мене на животі шишку, яку прийняла за рак. Це був мій сосок", - йдеться у підписі.

Помилка господині швидко стала вірусною, зібравши понад 2 млн переглядів і тисячі коментарів. Один ветеринар спробував її заспокоїти, запевнивши, що за його 15 років стажу вона далеко не перша, хто приймає соски за хворобу.

Інші користувачі соцмереж також поділилися своїми розповідями про "хворих" тварин. "Я відвів свого собаку до ветеринара, тому що у нього на морді з'явилася пухлина. Виявилося, це був шматок курки". "Моя мама пішла до ветеринара, думаючи, що у собаки кліщ, але це була просто його лапа. З неї взяли 40 доларів, щоб просто подивитися на лапу!".

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...