"Вези меня, я рас***чу сейчас машину!": Жінка атакувала таксиста за відмову порушувати "дитяче" правило (відео)

Пасажирка з немовлям наполягала, що буде везти дитину на руках.

У Росії почастішали випадки нападів пасажирів таксі на водіїв. Особливо часто приводом для скандалу є вимога про перевезення дітей виключно в автокріслі, передають Патріоти України.

Свіжий випадок зафіксований в Тюмені. Пасажирка з немовлям наполягала, що буде везти дитину на руках. Коли жінка зрозуміла, що водій не збирається порушувати правила, то стала трощити переднє крісло в салоні і бічні двері авто.

«Вези меня, я рас***чу сейчас машину!» - погрожувала горе-матір таксисту. Жінка дала зрозуміти, що машину з автокріслом не викликала навмисне і сподівалася заощадити, проїхавшись за стандартним тарифом. Відео призводить Telegram-канал «Підйом».


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...