Viber тепер показуватиме, хто телефонує з незнайомого номера

Rakuten Viber представила оновлення функції "Ідентифікація абонентів", яке допомагає краще захищати особистий простір користувачів. Про це повідомила пресслужба компанії.

Тепер користувачі на Android зможуть дізнаватися імена незнайомих абонентів під час вхідних дзвінків та вирішувати, чи варто відповідати на такі дзвінки. Ця функція працює як для дзвінків через Viber, так і для дзвінків через мобільну мережу. Оновлення вже доступне для 10% користувачів і до кінця місяця стане доступним для всіх.

За даними опитування Rakuten Viber, 56% користувачів не відповідають на дзвінки з невідомих номерів. Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber, підкреслив, що нова функція дозволяє користувачам мати додатковий контроль над своїм особистим простором. Після дзвінка користувачеві будуть запропоновані опції для подальших дій, таких як набрати номер ще раз, повідомити про спам, розпочати чат або зберегти контакт.

Функція "Ідентифікація абонентів" доступна в меню налаштувань програми та може бути увімкнена або вимкнена за бажанням користувача. Вона працює у 97 країнах і продовжує розширюватися.

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...

Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

вівторок, 25 червень 2024, 23:25

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна. Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про...