"Вічна пам'ять і слава!": Із загиблим на фронті 23-річним воїном 28-ї ОМБр попрощалися на Луганщині (фото)

Вчора, 10 лютого, у селі Красний Деркул Станично-Луганського району Луганської області відбулася церемонія прощання з Олексієм Геннадійовичем Подвезенним, 05.06.1997 року народження, солдатом, заступником командира бойової машини-навідником 28-ї окремої механізованої бригади, який загинув 6 лютого в районі населеного пункту Новомихайлівка Мар'їнського району Донецької області внаслідок поранень, не сумісних з життям, що отримав в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці Луганського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, повідомляють Патріоти України.

10 лютого відбулося поховання справжнього патріота і громадянина, мужнього і рішучого чоловіка - солдата, заступника командира бойової машини - навідника 28 омбр Подвезенного Олексія Геннадійовича 05.06.1997 року народження, жителя с. Червоний Деркул Станично-Луганського р-н Луганської області.

"Олексій Геннадійович під час військової служби ніколи не шукав легких шляхів та завжди був готовий брати на себе усю повноту відповідальності в будь - яких обставинах. Так сталося, що 06 лютого 2021 року, виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі Олексій Геннадійович загинув поблизу населеного пункту Новомихайлівка, Мар`їнського району, Донецької області", - йдеться в повідомленні.

"Від особового складу Луганського ОТЦК та СП та Р(М)ТЦК та СП Луганської області висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Олексія Геннадійовича. Вічна пам'ять і слава Йому! Вічна пам'ять і слава усім тим, хто віддав своє життя за свободу і незалежність Української держави!", - написали побратими загиблого.

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...