"Вічно молода": 51-річна жінка розкрила секрет своєї юної зовнішності

Шанувальники часто думають, що американці не набагато більше 20 років.

Лора Хейккіла почувається привабливішою, ніж у 20. Фото: соцмережі.

Мешканка американського штату Каліфорнія Лора Хейккіла (Laura Heikkila) розповіла, як їй вдається виглядати в 51 рік краще, ніж в 20 років. Її історією поділилося видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Жінка зізналася, що не дуже ретельно стежила за дієтою і нехтувала тренуваннями до 35 років, поки вперше не завагітніла. Чекаючи на дитину, американка пристрастилася до здорової їжі, а незабаром після пологів відкрила в собі любов до силових тренувань у вільній вазі.
Зараз Хейккіла працює персональним тренером і веде Instagram-аккаунт, присвячений здоровому способу життя. Жінка стверджує, що їй постійно пишуть чоловіки з проханнями познайомитися. Шанувальники часто думають, що американці не набагато більше 20 років.
Її 49-річний чоловік Джей, з яким вони в шлюбі вже 20 років, не переймається через постійну увагу шанувальників до дружини. «Коли мені було 20 і трохи за 30, я була від природи худою, тому особливо не думала про здоров'я. Я просто хотіла бути стрункою і була куди менше впевнена в собі», - зізналася жінка. Вона зізнається, що зараз відчуває себе набагато краще, а тому і привертає чоловічу увагу. За словами Хейккіли, для неї куди важливіше надихати жінок, а на повідомлення шанувальників вона не звертає уваги.
«Будь-хто може виглядати так - просто потихеньку привчайте себе до здорового способу життя. Уникайте обробленої їжі, їжте більше натурального. Не моріть себе голодом і сконцентруйтеся на тренуваннях з вагами, а не на інтенсивних кардіотренуваннях», - порадила тренер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...