"Вічно молода": 51-річна жінка розкрила секрет своєї юної зовнішності

Шанувальники часто думають, що американці не набагато більше 20 років.

Лора Хейккіла почувається привабливішою, ніж у 20. Фото: соцмережі.

Мешканка американського штату Каліфорнія Лора Хейккіла (Laura Heikkila) розповіла, як їй вдається виглядати в 51 рік краще, ніж в 20 років. Її історією поділилося видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Жінка зізналася, що не дуже ретельно стежила за дієтою і нехтувала тренуваннями до 35 років, поки вперше не завагітніла. Чекаючи на дитину, американка пристрастилася до здорової їжі, а незабаром після пологів відкрила в собі любов до силових тренувань у вільній вазі.
Зараз Хейккіла працює персональним тренером і веде Instagram-аккаунт, присвячений здоровому способу життя. Жінка стверджує, що їй постійно пишуть чоловіки з проханнями познайомитися. Шанувальники часто думають, що американці не набагато більше 20 років.
Її 49-річний чоловік Джей, з яким вони в шлюбі вже 20 років, не переймається через постійну увагу шанувальників до дружини. «Коли мені було 20 і трохи за 30, я була від природи худою, тому особливо не думала про здоров'я. Я просто хотіла бути стрункою і була куди менше впевнена в собі», - зізналася жінка. Вона зізнається, що зараз відчуває себе набагато краще, а тому і привертає чоловічу увагу. За словами Хейккіли, для неї куди важливіше надихати жінок, а на повідомлення шанувальників вона не звертає уваги.
«Будь-хто може виглядати так - просто потихеньку привчайте себе до здорового способу життя. Уникайте обробленої їжі, їжте більше натурального. Не моріть себе голодом і сконцентруйтеся на тренуваннях з вагами, а не на інтенсивних кардіотренуваннях», - порадила тренер.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...