Від бідолахи відмовилися батьки: Поблизу Києва мотоцикліст врятував життя дівчині (фото, відео)

Біля Києва по Одеській трасі, сьогодні, 7 серпня, мотоцикліст врятував дівчину від суїциду. Про це повідомили київські телеграм-канали, передають Патріоти України.

"Спас дівчинку, яка хотіла накласти на себе руки. По Одеській трасі, вже ближче до Києва, зауважив, що сидить дівчина на пішохідному мосту, звісивши ноги. Я розвернувся і повернувся до неї. У цей час біля неї вже був велосипедист, але вона не хотіла злазити. Вдалося її захопити і укласти на землю", - повідомив рятівник.

Зазначається, що причиною рішення накласти на себе руки дівчина назвала те, що їй немає куди йти, батьки від неї відмовилися і забрали у неї дитину. У неї немає дому, оскільки родом вона з Лисичанська. Дівчину передали прибулим поліцейським.

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...

Градусники будуть зашкалювати? Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

четвер, 2 травень 2024, 7:30

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами, передають Патріоти Укр...