Від долі не втечеш: В авіакатастрофі загинула одна з найбагатших жінок Росії

​Літак розбився незабаром після вильоту з аеропорту Франкфурта і впав біля міста Ерцгаузен.

Наталія Фільова. Фото: соцмережі.

У Німеччині за дивних обставин розбився бізнес-джет, де, як вважають, знаходилася Наталія Фільова - четверта найбагатша жінка в Росії. Її статок Forbes оцінював в 600 млн доларів, передають Патріоти України.

Злощасний одномоторний літак Epic належав авіакомпанії «Глобус», яку контролювала Фільова разом з чоловіком. Бізнес-джет використовувався для власних потреб авіакомпанії, в тому числі для перевезень керівництва холдингу. Спочатку вважалося, що на борту був російський бізнесмен Владислав Фільов, генеральний директор S7 Group. Пізніше з'ясувалося, що в салоні, швидше за все, знаходилася дружина бізнесмена і співвласниця S7 Наталія Фільова.

Літак розбився незабаром після вильоту з аеропорту Франкфурта і впав біля міста Ерцгаузен. Загинули пілот і двоє пасажирів. Серед пасажирів міг також бути батько Наталії Фільової. Поки що ідентифікація ускладнена, оскільки бізнес-джет повністю згорів. З'ясувати, хто саме знаходився в транспортному засобі, повинна комплексна експертиза.

Авіаінциденти вже кілька років переслідують сім'ю Фільових. У 2015 році літак Владислава Фільова невдало приземлився в московському аеропорту «Домодєдово». Тоді слідчі не знайшли приводу для кримінальної справи.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...