Від кохання до ненависті: На Київщині чоловік постав перед судом, за вимагання сексу від своєї дружини. Стали відомі аргументи сторін (документ)

Жінка каже, що хотіла спати, а чоловік - що дружина спонукала його до близькості звабливою білизною

Жінка викликала поліцію, бо її чоловік вимагав від неї сексу та погрожував їй фізичною розправою. Про це йдеться у постанові Ірпінського міського суду, який розглядає справу, передають Патріоти України з посиланням на "ТСН".

Інцидент стався 30 червня 2024 року. Чоловік захотів сексу, але жінка відмовила. Тоді голова родини почав погрожувати дружині бійкою, після чого потерпіла викликала поліцію.

У суді жінка повідомила, що, коли чоловік прийшов додому, то вона спала.

"Прийшов чоловік і почав вчиняти дії сексуального характеру та примушувати до статевого зв`язку", — розповідає позивачка.

Обвинувачений під час судового засідання своєї провини не визнав та уточнив, що не був п'яним у той вечір.

Він також наголосив, що оскільки перебуває з потерпілою у шлюбі, то має право на статеві стосунки з нею.

Крім того, чоловік заявив, що потерпіла сама спровокувала його на такі дії тим, що "ходила перед ним у спідній білизні".

Постанова суду

Суд проаналізував матеріали справи та відправив заяву на дорозслідування.

Чоловіка звинуватили в домашньому насильстві за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...