Від кулі снайпера: На Донбасі загинув воїн ЗСУ (фото)

В зоні бойових дій на сході України загинув воїн Збройних сил України Іван Ковальовський ("Африка") із села Колінки, що на Прикарпатті. Трагедія сталася 26 квітня – життя воїна нібито обірвав ворожий снайпер. Про це написали на сторінці Городенківської міської ради територіальної громади у Facebook. Однак в офіційному зведенні штабу ООС інформації про таку втрату немає, повідомляють Патріоти України.

"Городенківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті учасника АТО, уродженця села Колінки – Ковальовського Івана Івановича "Африки", який загинув 26.04.2021 року від кулі ворожого снайпера", – йдеться у некролозі.

"На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе родини та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Не забудемо про його подвиг та мужність у виконанні військового обов’язку перед Україною. Вічна пам’ять!" – написали земляки Героя.

У коментарях під дописом місцева влада Городенщини уточнила, що джерелом інформації про загибель Ковальовського є голова ГО "Городенківське районне об'єднання учасників АТО".

Як зазначило місцеве видання "Репортер", в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки підтвердили інформацію про втрату в зоні ООС, але ім'я загиблого не вказали.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...