"Від мами залишилося півчерепа, кісточки і сережка. Навіть поховати нічого": Дочка жертви пожеж на Луганщині (відео)

Нещасна жінка повернулася додому, щоб узяти в сейфі гроші та документи.

Одна із загиблих у масштабних пожежах у Луганській області – 64-річна Людмила – згоріла в своєму будинку живцем, повідомляють Патріоти України.

Жінку чотири дні вважали зниклою безвісти, а від її будинку залишилося попелище.

"Півчерепа і кісточки, і сережка. Навіть поховати нічого", – розповіла дочка загиблої Людмила Чумак.

За її словами, родина була вдома, коли село загорілося. Чоловік побіг за машиною, а дружині сказав втекти з дому. Що сталося далі – невідомо. "Ми розуміємо, що вона, мабуть, повернулася за документами, за грошима. Там стояв сейф у кутку. І може серце схопило, у неї були проблеми із серцем", – сказала донька загиблої.

Всього підтверджено 11 жертв пожеж, ще 18 осіб перебувають у лікарнях, сотні сімей залишилися без даху над головою. За даними рятувальників, із восьми основних осередків вогню, які залишилися 4 жовтня, загасили половину. У трьох місцях полум'я локалізували. Вогонь намагаються зупинити поблизу села Смолянинове, де випалено майже півтори тисячі гектарів лісу.

Джерело: ТСН.ua

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...