"Від них залежить наше майбутнє": Сергій Притула збирає кошти на захисні костюми для полтавських медиків (відео)

Один комплект повного захисту коштує 549 грн.

На зібрані кошти волонтер планує закупити 100 захисних костюмів для Полтавської інфекційної лікарні та Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Про це він сказав у відео, яке виклав на власному ютуб-каналі у четвер, 26 березня, передають Патріоти України.

«Медики – це люди, які першими стануть на боротьбу з вірусом. Від них залежить наше майбутнє, і наше життя», - сказав Сергій Притула.

Один комплект повного захисту коштує 549 грн, уточнив Притула. Також відповів на два запитання, які за його словами, можуть виникнути у людей:

«Перше: чому їм? Треба всім! Почнемо з них. Назбираємо більше, закупимо більше – розвеземо ще комусь. І друге: а, може, влада буде це робити? Так, влада має робити все, що повинна робити влада. Але поки ми будемо чекати, поки цим займеться влада, нас просто фізично залишиться менше»,– сказав він у відео.

Для збору коштів створив проєкт на Patreon. Долучитися можна за посиланням.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...