Від побаченого хотілось стати на коліна: Чоловік знайшов у зарослому бур'яном закинутому сараї раритети на мільйони доларів (відео)

Урбаністичний дослідник Колін Ходсон натрапив на приголомшливу колекцію рідкісних автомобілів, захованих у покинутому сараї, що заріс бур'яном. За словами блогера, ці унікальні знахідки вартують "мільйонів", пише видання The Sun.

Ходсон знайшов склад з майже 40 рідкісними класичними машинами, зокрема єдиним у своєму роді італійським спортивним автомобілем — Nardi Silver Ray, оснащеним двигуном V8. Його виготовили замовлення у 1950-х роках, а згодом продали британському колекціонерові.

"Коли зайшов всередину, то був вражений. Те, про що я мріяв, в один момент стало реальністю! Nardi Silver Ray потенційно один з найцінніших автомобілів тут", — прокоментував чоловік.

Колін Ходсон натрапив на приголомшливу колекцію рідкісних автомобілів

У сараї також стояв Frazer Nash Continental, оснащений переднім 2,6-літровим двигуном BMW V8, який приводить у рух задні колеса й може розвивати швидкість 125 миль на годину. У світі всього два таких екземпляри.

Колін також виявив автомобіль часів Першої світової війни, що зберігся у неймовірному стані, а також Aston Martin, Bentleys, BMW, Mercedes і дуже популярний Ferrari. Разом ці раритети можуть коштувати мільйони доларів.

За словами блогера, на цих транспортних засобах ніхто не їздив щонайменше сорок п'ять років.

Блогер знайшов у сараї цілий автопарк

Його відео за кілька днів зібрало понад 70 тисяч переглядів, тисячі вподобайок та коментарів.

  • "Ти ніколи не перевершиш цю знахідку, приятелю! Це злочин — покинути ці машини в сараї", — написав один з користувачів мережі.
  • "Це схоже на відео, зняте на замовлення перед потенційним продажем або аукціоном. Слабо віриться, що це може бути правдою", — засумнівався інший.
  • "Ці неймовірні машини потрібно врятувати для наших нащадків", — додав ще один.



На економічне бронювання від мобілізації лишилось? ВАКС присудив корупціонерам, як умову пом'якшення вироку, перерахувати ЗСУ мільйони гривень

субота, 6 липень 2024, 0:30

Вищий антикорупційний суд визнав винуватими шість людей у привласненні державного майна на суму понад 259 млн грн: вони зобов'язані відшкодувати збитки державі та перерахувати кошти на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба ВАКС. ...

Наслідки блекауту: У київській багатоповерхівці вибухнув туристичний балон. - Господиня намагалась щось приготувати, коли електроплита не працювала

субота, 6 липень 2024, 0:12

У Києві в квартирі багатоповерхівки вибухнув туристичний балон. Про це в п'ятницю, 5 липня, повідомила пресслужба ДСНС. . "В одній із квартир столичної багатоповерхівки вибухнув туристичний балон. Власниця житла дістала опіки рук. Медики оглянули жінк...