Від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання: Помер колишній радник голови СБУ

Після важкого поранення на фронті й тривалого лікування помер колишній радник голови СБУ Ярослав Антоняк. Про це повідомив його побратим у соцмережі, передають Патріоти України.

Антоняк був важко поранений під час виконання бойового завдання 4 травня 2024 року. Лікарі понад 4 місяці боролися за його життя, але травми виявилися надто складними.

Ярослав Антоняк народився 29 листопада 1981 р. у м. Львові. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка та КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, магістр права та міжнародної економіки. Ініціатор та автор низки національно-патріотичних видавничих та відеопроектів.

Працював на Львівській регіональній митниці, був приватним підприємцем, з 2014 по 2019 р. - радник голови СБУ. З початком повномасштабного вторгнення московських загарбників в Україну добровольцем вступив до лав 103 бригади Територіальної оборони ЗСУ, лейтенант ЗСУ.

Українці можуть платити за комуналку на 50% менше: Ось хто може подати заяву

четвер, 12 вересень 2024, 18:23

У 2024 році пільги на оплату комунальних послуг в Україні можуть отримати громадяни з низьким сукупним доходом родини, а також ветерани війни, багатодітні сім'ї та постраждалі від Чорнобильської катастрофи. Оформити пільги можна через вебпортал Пенсійн...

Ніхто не відкрутиться? У ТЦК пояснили, навіщо насправді розсилка повісток поштою

четвер, 12 вересень 2024, 16:45

Надсилання повісток поштою, що передбачено постановою Кабінету Міністрів України № 560, допомагає оперативно розшукувати військовозобов'язаних і залучати менше особового складу, передають Патріоти України. Про це заявив речник Полтавського обласного ТЦ...