Від рідних скреп нікуди: Зірка фільмів "Піжмурки" та "Левіафан" Серебряков повернувся до Росії з Канади

Російський актор Олексій Серебряков повернувся до Росії. Про це 17 березня повідомило видання Super, передають Патріоти України.

На одній із московських кінопрем'єр 16 березня Серебряков заявив, що повернувся до Росії з Канади, де проживав деякий час. За словами актора, він не живе на дві країни.

У телефонній розмові з кореспондентом Super Серебряков заявив, що його "неправильно зрозуміли". "Я і не виїжджав, власне кажучи. Я вивіз дітей, щоб повчити", – сказав він.

Серебряков не відповів на запитання, що його не влаштувало в Канаді. Він зазначив, що порівнювати, у якій країні краще жити, безглуздо. Олексій Серебряков народився 3 липня 1964 року в Москві. Він заслужений (1998) і народний артист Росії (2010). Найвідоміші фільми за участю Серебрякова – "Левіафан", "Піжмурки", "Жесть", "Вантаж 200", "Глянець", "Залюднений острів", "ПіраМММіда", "Метод".

Серебряков на початку 2012 року емігрував разом із родиною до Канади. Актор пояснив такий крок несприятливою соціальною обстановкою в Росії – зростанням агресії та нетерпимості в суспільстві й недотриманням владою громадянських прав населення. "Я поїхав у Канаду не тому, що там комфортніше і ситніше. А тому що, по-перше, там удвічі дешевше жити. І, по-друге, щоб мої діти розширили горизонти. Щоб вони побачили: світ великий. У цьому світі вигідно бути відкритим, чесним, відповідальним, доброзичливим, усміхненим", – говорив він в інтерв'ю kp.ru 2019 року.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...