Від страшного удару почалася пожежа: Під Житомиром маршрутка потрапила у важку ДТП (фото, відео)

В результаті ДТП травми отримали і були госпіталізовані 23 людини.

Маршрутка зіткнулася із БМВ. Фото: прес-служба нацполіції.

У п'ятницю, 9 серпня, під Житомиром сталася серйозна ДТП за участю маршрутки, яка їхала з Києва до Хмельницького, в результаті якого постраждали 23 людини. Про це повідомляє Житомир.info, передають Патріоти України.

Аварія сталася в Тетерівці Житомирського району. Тут пасажирський автобус зіткнувся з BMW. В результаті ДТП травми отримали і були госпіталізовані 23 людини.

Попередньо відомо, що саме водій автомобіля BMW, обганяючи інше авто, не впорався з керуванням і врізався в маршрутне таксі, яке їхало по зустрічній смузі.


Удар був такої сили, що після зіткнення почалася пожежа. У Нацполіції уточнили, що станом на 16.00 в лікарні залишаються 12 постраждалих, з них 3 дітей.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...