"Від свисту ракети аж вуха заклало": Місцеві жителі розповіли про ракетний удар по аеродрому в Олександрії

В Олександрії Кіровоградської області внаслідок влучення ракети по інфраструктурі аеродрому є загиблі та травмовані. Про це повідомив голова військової адміністрації Андрій Райкович, пише "Суспільне", передають Патріоти України.

Ракетний удар по інфраструктурі Олександрійського аеродрому російські військові нанесли 15 квітня о 22:26, розповів керівник міськради Сергій Кузьменко.

Місцеві жителі розповідають, що прокинулися від сильного вибуху. "Коли летіла ракета - я і моя сім'я спали. Від її свисту аж вуха заклало. Я думала, що вона летить в нашу хату. Ми всі вибігли надвір і у стороні Олександрії побачили спалах, а потім через декілька секунд був вибух", - сказала Анна Шуста.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...