Від удару розбилося лобове скло: В Одесі п'яний поліцейський збив двох людей (фото)

У поліції стверджують, що правоохоронець був не при виконанні службових обов'язків.

В Одесі госпіталізовано двох людей, яких збив п'яний поліцейський, передають Патріоти України.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, ДТП сталася сьогодні ввечері у міжквартальному проїзді біля супермаркету, розташованому на вулиці Люстдорфська дорога. За попередніми даними, п'яний водій автомобіля «Opel» - 27-річний працівник поліції збив шлагбаум і збив двох пішоходів. «Чоловіка, 1970 р. н., і жінку, 1972 р. н., госпіталізували з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості», - повідомили в главку.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини аварії. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Крім того, про подію за участю поліцейського повідомлено працівникам Державного бюро розслідувань.

Зі слів очевидців, ДТП сталася в районі бізнес-центру «Вузівський», і після скоєння ДТП водій іномарки, яка була на єврономерах, нібито з місця події поїхав, але потім повернувся. Удар був такої сили, що лобове скло автомобіля сильно розбите.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...