Від удару впала на підлогу: Неадекватний школяр влаштував на камеру бійку з вчителькою (відео)

Школяра відправили в місцеву психіатричну клініку.

В одній зі шкіл Псковської області (Росія) учень вдарив вчительку математики після того, як та висмикнула з-під нього стілець. Відео інциденту опублікували в Telegram-каналі "360tv.ru". На кадрах видно, як від удару по обличчю вчителька падає на підлогу, передають Патріоти України.

Підліток на уроці поводив себе неадекватно: розгойдувався на стільці, запалював вогонь і направляв запальничку в сторону вчительки. Жінка не витримала і різко висмикнула стілець з-під підлітка. Хлопець впав, проте швидко встав і завдав декілька ударів вчительці по обличчю.

За інформацією каналу, школяра відправили в місцеву психіатричну клініку. У школі розповіли, що він зараз "на лікарняному", а вчителька до нього претензій не має.


Джерело: Обозреватель

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...