"Від удару жінку відкинуло під колеса...": Моторошні подробиці нової смертельної ДТП у Харкові (фото)

Поліція розповіла подробиці ще одної ДТП у Харкові за участю автомобіля Infinitі У результаті аварії жінка-пішохід загинула на місці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 жовтня у Слобідському районі міста, інформація про ДТП надійшла до оператора служби "102" о 18:04. Фельдшер швидкої допомоги повідомила про те, що на проспекті Героїв Сталінграда констатувала смерть 72-річної харків’янки", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що після наїзду на жінку Infinitі, від удару її відкинуло під колеса автівки Daewoo, що рухалась у зустрічному напрямку.

Слідчі встановили, що за кермом Infinitі перебувала 31-річна мешканка Харкова, за кермом Daewoo - 56-річний чоловік. "За інформацією патрульної поліції, жінка-водій Infinitі раніше правила дорожнього руху не порушувала та до адміністративної відповідальності не притягалася", - зазначили в главку.

Зараз на місці події працюють слідчі, встановлюються обставини ДТП, опитуються свідки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...