Від укусу оси помер соратник президентки Молдови

5 серпня унаслідок анафілактичного шоку після укусу оси помер 52-річний депутат республіки Молдова Юріє Песат. Народний обранець від ліберальної проєвропейської партії Дія і солідарність (засновниця - чинна глава країни Мая Санду) був заступником голови комітету з сільського господарства та харчової промисловості. Про це у понеділок повідомила прес-служба партії, передають Патріоти України.

"З глибоким сумом повідомляємо про смерть нашого колеги, Юріє Песата, депутата парламенту, заступника голови комітету з сільського господарства та харчової промисловості. Він помер сьогодні вранці від анафілактичного шоку, спричиненого укусом оси", - мовиться в оголошенні партії.

В партії зазначили, що Юріє Песат протягом багатьох років присвячував себе суспільству, зокрема як голова села Балчана.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...