Відбулась давно обіцяна презентація Cybertruck: Ілон Маск розсипався в компліментах новому електрокару Tesla, виправдовуючи різке здороження виробу

Ціна на найдешевшу модель стартуватиме від 60 990 доларів, що на 50% більше, ніж прогнозував Маск.

У четвер, 30 листопада, компанія Tesla провела давно анонсовану презентацію електропікапів Cybertruck, у якій брав участь власник компанії Ілон Маск. Він видав ключі від авто першим покупцям.

Також компанія офіційно розпочала перші поставки електрокара і оголосила, що ціна на найдешевшу модель стартуватиме від 60 990 доларів, повідомляє Reuters.

Судячи з опублікованих відео, кібервантажівка виготовлена з блискучої нержавіючої сталі і має незвичний дизайн. Експерти кажуть, що новий матеріал кузова Cybertruck і нетрадиційний, футуристичний стиль додали складності та вартості у виробництві.

"Я вважаю, що це наш найкращий продукт, я вважаю, що це найбільш унікальна річ на дорозі, і, нарешті, майбутнє буде виглядати як майбутнє", - сказав гендиректор Tesla Ілон Маск.

На презентації Cybertruck Маск показав відео, на якому кібервантажівка обганяє Porsche 911 і при цьому буксирує аналогічне авто.

Ціна на найдешевшу модель Cybertruck стартуватиме від 60 990 доларів, це на 50% більше, ніж рекламував Маск у 2019 році. Повнопривідна версія буде доступна для доставки в 2024 році за ціною 79 990. Найдорожча версія, відома як Cyberbeast, буде продаватися за орієнтовною ціною 99 990 доларів і буде доступна також у 2024 році.

Сам електрокар презентували ще у 2019 році, але у продаж він надійшов лише зараз. Cybertruck зможе перевозити понад 1,5 тонни вантажів, проїжджати до 800 км на одному заряді батареї, а розгін до 100 займе 2,6 сек (у топовій комплектації).

Нагадаємо, у жовтні з'явилися подробиці про Tesla Cybertruck після того, як блогери випробували топову версію авто.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...