Відбувається якась лажа: Ілон Маск здав тести на Covid-19, і його результати - космос

Глава компаній Tesla та Space X Ілон Маск здав чотири експрес-тести на коронавірус, і отримав різні результати. Найближчим часом підприємець отримає ще результати ПЛР-тестів, передають Патріоти України.

"Відбувається якась лажа, - написав він у Twitter. - Чотири рази за день здав тест на коронавірус. Два результати негативні, два позитивні. Один і той же апарат, той же тест, і одна й та ж медсестра".

Для впевненості Маск здав кілька ПЛР-тестів у різних лабораторіях і чекає на результати у найближчу добу. На питання підписників про самопочуття він лише вказав, що поки не відбувається "нічого незвичайного" - лише симптоми звичайної застуди.

Любителі теорій змови одразу ж заговорили про "неіснуючий коронавірус" і масовий обман людей. "Так, може, ось чому ми спостерігаємо такий різкий стрибок статистики?", "Тому що вся ця історія з вірусом - така ж лажа", - поспішили з висновками в коментарях. У свою чергу, тим, хто сумнівається, нагадали, що експрес-тести вже давно користуються сумнівною репутацією.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...