"Відбувається повзуча контрреволюція, але Майдан не програв", - волонтер Сініцин

Громадянське суспільство досі перебуває у зародку, але воно є.

Відбувається повзуча контрреволюція, але Майдан не програв. Про це в інтерв'ю розповів волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України.

"У мене не було ілюзій, що після перемоги у 2014-му ми заживемо як у Швейцарії. У багатьох відбулась революція у голові. Сформувалось громадянське суспільство, якому не байдуже. Знаю кількох підприємців, які після Майдану перестали давати хабарі", - каже він.

Наше громадянське суспільство досі перебуває у зародковому стані, вважає Роман Сініцин. "Але воно є, поступово розвивається. Є люди, яким не байдуже, у якій державі вони живуть. І їх кількість збільшується. Хоча багато хто зараз знаходиться у стані певного анабіозу та навіть депресії. Те, що робить нова влада команда, багатьох не тішать", - додає волонтер.

Джерело: Gazeta.ua

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...