"Відбив би голову": Ексфутболіст "Динамо" обізвав журналіста безсоромною "крисою"

Олександр Алієв заступився за Євгена Селезньова в конфлікті футболіста з журналістом Андрієм Сеньківим, передають Патріоти України.

За словами колишнього футболіста "Динамо", він повністю підтримує свого експартнера по збірній України. "Я вважаю, що неправильно поводить себе Сеньків. Піариться за рахунок Селі (Євгена Селезньова - ред.). Його ніхто не знає. Я його теж не знав до того часу, як його привів Панков (футбольний агент - ред.).

Піаритися за рахунок Селі, ось це записувати. Я вважаю, що це "криса", безсоромна "криса". Навіщо ти записуєш? Ти ж мужик, ти ж написав, виставив. Прийди скажи Жені. А ти записуєш, зараз погрожуєш. Відкрили кримінальну справу на Женю. Для чого це? Що ж ти тоді обі*рався перед ним?

Селю я тільки підтримую. Я б на його місці приїхав і відбив би голову Сеньківу. Я б не розмовляв з ним по телефону", - сказав Алієв в інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...