Відчайдушно кинулася в "битву": У Києві 10-річна дівчинка отримала опіки, намагаючись загасити пожежу у 25-поверхівці

У Києві 10-річна дівчинка отримала опіки, намагаючись самостійно загасити пожежу у квартирі висотки на вулиці Драгоманова, 2-Б. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають Патріоти України.

За даними рятувальників, НП сталася напередодні вдень. "Пожежа виникла в одній із квартир на 23 поверсі 25-поверхового житлового будинку. Як виявилось, на момент виникнення пожежі в квартирі перебувала 10-річна дівчинка. Саме вона помітила загоряння, що виникло в сусідній кімнаті. Незважаючи на страх та стрімке задимлення в квартирі, вона намагалась власними силами загасити вогонь, але зусиль дитини виявилось недостатньо. На щастя, вона згадала, що необхідно робити в критичних ситуаціях, і швиденько покинула помешкання, та негайно покликала на допомогу сусідів", – йдеться у повідомленні.

Дорослі, у свою чергу, попередньо викликавши рятувальників, також спробували гасити пожежу і вивели дитину на свіже повітря. Дівчинка була перелякана, дитина отримала опіки верхніх кінцівок I-II ступеня. Маленьку киянку госпіталізували. Для попередження повторного займання та остаточної ліквідації вогнеборці пролили осередок займання водою. Причина загоряння встановлюється.


А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...