"Відчуття повної катастрофи": Волонтер розповіла, що зараз коїться у COVID-лікарнях Одеси

Критична нестача місць для пацієнтів з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції змушує лікарів одеських медустанов виписувати додому навіть людей з вкрай низькою сатурацією – 75-78. Такими сумними подробицями керівник благодійного фонду Корпорація монстрів Катерина Ножевнікова поділилася в ефірі одного з українських ток-шоу, передають Патріоти України.

За її словами, переважна більшість одеситів, які потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом Covid-19, невакциновані. У деяких виявили фальшиві Сovid-сертифікати, які вони купили на чорному ринку.

При цьому пацієнти, які отримали повну імунізацію від коронавірусу, але тим менше захворіли, як правило, мають важкі фонові захворювання, які значно послаблюють вакцинальний імунітет.

– З 600 пацієнтів – 12 вакциновані, але з них двоє – з липовими сертифікатами. Всі дванадцять – старше 75 років з великим букетом хронічних захворювань, – зазначила Катерина Кожевнікова.

Вона навела за приклад жінку віком 82 роки з ішемічною хворобою серця, важким діабетом і інсулінозалежну. Решта вакцинованих, за словами волонтера, навіть залишаючись на кисневій підтримці, благополучно вийшли з важкого стану і успішно виписалися.

Волонтер також зауважила, що при нинішній хвилі коронавірусної інфекції кількість пацієнтів, які потребують кисню, значно збільшилася. На апокаліпсис схожа і ситуація у Павлоградської лікарні інтенсивного лікування в Дніпропетровській області. Там нині перебуває близько 200 пацієнтів з коронавірусом, з них майже половина (92 людини) – на кисневих апаратах.

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...