"Відчути себе у раю": Дизайнерка створила одяг із ковдр і подушок для самоізоляції (фото)

Дизайнерка з Латвії Санта Купча створила капсульну колекцію одягу, який можна носити на самоізоляції в період пандемії коронавірусу, передають Патріоти України.

Вона придумала сукні та капелюхи у вигляді ковдр і подушок, які пошила з атласу і додала м'який наповнювач. Відповідні фото дизайнерка опублікувала на своєму сайті.

За її словами, в таких речах ви зможете почуватися, ніби в ліжку. У них можна пересуватися по всьому будинку, а також зручно лежати, сидіти та стояти.

"В ізоляції кожен день може здатися звичайним, але що, якщо б ми могли зробити його більш святковим? Замість того, щоб відчувати себе в пастці будинку, ви можете стати королевою або королем свого замку", – розповіла Купча.

Зазначимо, що всі матеріали для колекції дизайнерка знайшла у своєму будинку. Це залишки від інших її робіт, а на набивання пішли старі ковдри. Принти на тканини вона друкувала на звичайному принтері.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...