Відчував, що вмирає: Сумні подробиці загибелі медика від коронавірусу на Львівщині (фото)

Дружина медика не захворіла COVID-19, а тільки була інфікована, в неї хвороба протікала в легкій формі.

У місті Сокаль Львівської області від коронавірусу помер старший фельдшер підстанції екстреної медичної допомоги Роман Кріль, з'явилися сумні подробиці про його останні дні, повідомляють Патріоти України.

Роман Кріль більше 40 років віддав медицині і мав славу одного з найбільш шанованих медиків у Львівській області. COVID-19, найімовірніше, "підхопив" під час одного з виїздів до пацієнтів. Від нього заразилася і його дружина, теж медик.

"Мій чоловік був найкращим. І чоловіком, і батьком, і дідом, і фельдшером. Свою хворобу вважав серйозною, беріг себе, але були пацієнти, які, викликаючи швидку, не говорили правди про свої симптоми. Бригада мого чоловіка працювала в масках і рукавичках, але не в такому захисті, в якому потрібно їхати до "ковідних" пацієнтів. Тобто для таких пацієнтів є спецбригади ", - говорить вдова фельдшера Марія Кріль.

За її словами, хвороба у її чоловіка протікала дуже стрімко. "Десь 25 числа у нього піднялася температура до 38,5. Ми запідозрили недобре, були призначені антибіотики. Потім чоловік на своїй машині з'їздив і зробив КТ. Дослідження показало наявність пневмонії з підозрою на COVID-19. Пізніше з'ясувалося, що тест на коронавірус - позитивний. Чоловік був госпіталізований, пізніше був направлений в пульманологічний центр. Він був у свідомості до останнього дня. З вівторка почав прощатися з усіма, з дітьми, відчував ... Помер чоловік через тиждень, 31 травня. "Згорів" за тиждень", - розповіла жінка.

Сама ж жінка не захворіла COVID-19, а тільки була інфікована. "То була легка ступінь. Але не було ані температури, ані інших симптомів. Сьогодні мені подзвонили і повідомили, що мій тест - негативний", - зазначила вона.

Джерело: Сегодня

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...