Віддали туркам: "Динамо" попрощалося зі скандальним футболістом (фото, відео)

Жерсон Родрігес, який вже через тиждень після переїзду до Києва купив собі елітну іномарку Bentley, відомий своєю буйною вдачею.

Київське «Динамо» відправило в оренду в турецький «Анкарагюджю» нападника Жерсона Родрігеса, передають Патріоти України.

У турецькій столиці легіонер з Люксембургу, який в нинішньому сезоні провів за киян 12 матчів у всіх турнірах і забив 2 м'ячі, буде виступати до завершення сезону-2019/2020.

Зазначимо, що футболіст, який вже через тиждень після переїзду до Києва купив собі елітну іномарку Bentley, відомий своєю буйною вдачею. Він встиг її проявити, виступаючи за «Динамо». Зокрема, в кубковому матчі з «Шахтарем», який «біло-сині» виграли в додатковий час (2: 1), Жерсон не стримав емоцій і в грубій формі висловив невдоволення на адресу головного тренера Олексія Михайличенка і його тренерського штабу. У підсумку після цього інциденту Родрігес практично не з'являвся на полі, а перед першим зимовим збором був і зовсім переведений до дублюючого складу. Також футболіст в одному з інтерв'ю заявив, що може дозволити собі пропустити келих вина або пива в тому випадку, якщо у нього на наступний день вихідний, і при цьому ніхто з партнерів або тренерського штабу «біло-синіх» не бачив його «сильно напідпитку».

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...