Віддали за Україну найдорожче: Двоє бійців з Шостки загинули на передовій (фото)

21 серпня 2022 року Шостківська громада буде прощатися із українськими військовими - В’ячеславом Мартиновим і Олегом Шитовим. Про це повідомили на офіційному сайті Шосткинської міської ради, передають Патріоти України.

Мартинов В'ячеслав Миколайович народився 11 жовтня 1977 року у Шотці. Навчався у Шосткинському професійно-технічному училища № 13 та здобув професію "Токар". У 2014 році, з початком рашистської військової агресії В’ячеслав Миколайович став на захист України. В’ячеслав Мартинов відмічений нагородами, мав статус учасника бойових дій і ветерана війни.

"Мартинов В’ячеслав Миколайович до останньої хвилини життя залишався вірним сином України, який їй віддав найдорожче – власне життя. У глибокій скорботі дружина, сиротою залишився 7-річний син, для багатьох шосткинців ця трагедія стала особистою втратою", - йдеться у повідомленні.

Шитов Олег Валерійович народився 26 червня 1966 року в Шостці. Працював на заводі "Зірка" апаратником, а згодом був призваний до лав армії. Служив в Узбекистані, в десантних військах. Відзначений як передовий механік-водій. З початком російської повномасштабної агресії Олег Шитов став на захист України, приєднавшись до лав ЗСУ.

"Загибель Олега Валерійовича стала глибокою раною не тільки у серцях близьких, але і ще однією трагічною сторінкою в літописі Шосткинської громади. Доземний уклін нашим землякам за їх подвиг. Шосткинщина молиться Господу за упокій їхніх душ і за підтримку близьких… Вічна слава та вічна шана Героям!", - йдеться у повідомленні.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...