Віддали життя за Україну: У мережі розповіли про військових, які загинули 26 березня на Донбасі (фото)

На Сході України у п'ятницю, 26 березня, загинуло четверо військових. Стали відомі імена трьох загиблих героїв. Ними виявились - Сергій Коваль, Сергій Барнич та Максим Абрамович, передають Патріоти України..

Про четвертого загиблого поки нічого не відомо. "З 2017 по 2020 рік проходив службу в Збройних Силах за контрактом та брав участь в бойових діях в зоні АТО. В грудні 2020 року знову став на захист України. Загинув 26 березня в наслідок ворожого обстрілу під с. Шуми в зоні проведення операції об’єднаних сил в Донецькій області", – йдеться у повідомленні міської ради.

Окрім того, в районі с.Шуми того дня загинув і Барнич Сергій Михайлович 1974 року народження.

Раніше повідомлялося, що 26 березня на Донбасі внаслідок мінометного обстрілу загинув підполковник Коваль Сергій Васильович. Товариші по службі Коваля написали, що їхній побратим помер героїчно, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...