Віддав життя у битві за Україну: У Києві попрощалися з грузинським бійцем, який загинув на Донбасі (фото)

У Києві 20 квітня провели в останню путь старшого солдата Давида (Дато) Мурмановича Шартаву, який загинув на Донбасі. Поховають його на батьківщині - у Тбілісі, передають Патріоти України.

Давид Шартава служив у гірничо-штурмовій бригаді Збройних сил України (Закарпатська область). Попрощатись з воїном прийшли близькі та друзі, бойові побратими й усі небайдужі громадяни.

Прощання відбулося на базі Грузинського національного легіону. Давид Шартава родом з Грузії. Він виховав двох синів. У лави ЗСУ прийшов добровольцем у складі "Грузинського легіону" у 2016 році.

За словами командира Мамука Мамулашвілі, він був одним з найкращих воїнів легіону — відважним і вправним бійцем. Сьогодні його тіло прибуде на батьківщину у Тбілісі.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...