Віддав життя за Україну: На війні з російськими окупантами загинув український футбольний арбітр

На фронті загинув футбольний арбітр Володимир Безборотько, повідомляє Асоціація футболу Чернівецької області. 27-річний уродженець села Горишні Шерівці (Чернівецька область) загинув на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання, передають Патріоти України.

"Жахлива новина для всієї футбольної спільноти Буковини та для всіх, хто знав цього чудового щирого, світлого, справжнього, відкритого для світу хлопця, гарного друга та самовідданого футбольного арбітра, коханого сина та брата, героя України", - написав у некролозі Альберт Комарі.

Безборотько навчався у Горішньошерецькому опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Також закінчив Чернівецький національний університет ім.Ю.Федьковича. Працював інструктором-методистом в Асоціації футболу Чернівецької області.

Всі, хто знали Безобортько, відгукуються про нього, як про щиру, усміхнену і цілеспрямовану людину. Останній пост Володимира у Facebook датована 23 грудня минулого року, де він дякує волонтерам за посилку.

"Отримав учора необхідні окопні свічки, завжди потрібні газові балони, засоби особистої гігієни, різну, смачну консервацію, продукти та солодощі, а також теплі речі. Саме завдяки таким людям, як ви там, ми вивозимо тут", - написав Безборотько.

Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...