Віддав життя за Україну: На війні загинув воїн Дмитро Чендей - брат лідера гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця

У російсько-українській війні загинув військовий з села Новоселиця, що на Закарпатті, Дмитро Чендей. Про це повідомили у Нересницькій територіальній громаді, передають Патріоти України.

Що відомо про полеглого бійця

"На війні поліг захисник України – Чендей Дмитро Іванович з села Новоселиця Нересницької територіальної громади, який з перших днів повномасштабного вторгнення мужньо боронив рідну країну від лютого ворога", – йдеться у повідомленні.

Захисник 29 червня під час виконання бойового завдання отримав поранення несумісні з життям.

"Біль, сум, горе...Важко знайти слова втіхи для рідних та близьких у зв'язку з такою непоправною втратою. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цей скорботний час хочу висловити щирі співчуття батькам загиблого воїна, мамі - вчительці Новоселицького ліцею Надії Танчинець та батькові - Чендей Івану, всій родині, громаді", – зазначив депутат Тячівської районної ради Дмитро Шелемба.

"Брат Дмитро Чендей на щиті! Воював з початку повномасштабного… ВОЇН! Світла памʼять тобі Братику! Надія Танчинець обіймаю вас усіх…", – написав на своїй фейсбук-сторінці лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець.

Втрати України на війні з Росією

У Львові студент відмовився брати повістку і поплатився - його засудили за ухилення від мобілізації

середа, 3 липень 2024, 10:55

У Львові до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, але відмовився від мобілізації. Про це йдеться у вироку Шевченківського райсуду міста Львова, передають Патріоти України. За даними суду, чоловік є студентом 2 курсу Державного у...

"Це викличе паніку": Експерт заявив, що квартири вище 9-го поверху взимку залишаться без опалення - в чому причина

середа, 3 липень 2024, 10:44

Багатоповерхівки в Україні буде важко забезпечити опаленням, особливо вище 9 поверху. Про це розповів в ефірі КИЇВ24 голова ради Української асоціації відновлюваної енергетики Станіслав Ігнатьєв, передають Патріоти України. На його думку, це викличе па...