Віддав життя за Україну: Під час звільнення Руської Лозової на Харківщині загинув медик і спортсмен Анатолій Логунов

Під час звільнення від окупантів села Руська Лозова на Харківщині загинув медик, спортсмен, доброволець Анатолій Логунов. Його поховали на Алеї слави в обласному центрі. Про це в коментарі для "Суспільного" розказала дівчина загиблого Анна Колісник, передають Патріоти України.

За її словами, чоловік допомагав на фронті як медик.31-річний Анатолій у 2015 році вже працював лікарем-добровольцем на сході України. Після повномасштабного вторгнення РФ він вирішив знову відправитися на війну, щоб лікувати поранених. Його направили у спецпідрозділ "Kraken" та дали позивний "Хірург".

Проте за освітою Логінов був стоматологом. "Анатолій був чудовою людиною, перфекціоністом, постійно розвивався, їздив на курси до світових стоматологів, мріяв про свою клініку, займався спортом, любив кросфіт", – ділиться дівчина загиблого.

22 квітня під час вбитви за село Руська Лозова лікар загинув. "Коли почалася війна, він міг би пересидіти десь, але вирішив піти добровольцем та захищати Харків. Допомагав хлопцям як медик і цього року теж пішов як медик у "Kraken", – розповіла Анна.

Його поховали 30 квітня на Алеї слави у Харкові. "Він казав, щоб я дивилась на зірки, і він знатиме, що я поруч, що я буду жити в щасливому та вільному місті", – згадує кохана загиблого.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...